G U I D E D E   T U R E R   I   S U L D A L
 
 
 
 
G U I D E D E   T U R E R   I   S U L D A L
 
 
På disse turene får du oppleve natur og kultur i Suldal på en unik måte. Med kajakken kommer vi til steder det ellers er vanskelig å komme til. Våre guider har mye kunnskap om den natur- og kultur historie som knytter seg til de områder vi besøker underveis. Du vil få en grunnleggende innføring i padleteknikk og sikkerhet, slik at du kan padle med overskudd og kan nyte omgivelsene. Du trenger ikke å ha padleerfaring fra før, men du må være i god fysisk form til de lengre turene. Alle turer starter med oppmøte på Mo i Suldal (se kart). Har du andre ønsker enn de turene du finner i programmet, kan vi skreddersy alternativer.
 
 
H Ø G F J E L L S P A D L I N G   P Å   B L Å S J Ø
 
Opplev høgfjellet fra kajakken når vi padler 1000 meter over havet. Her får du muligheten for å se storslått høgfjellsnatur fra kajakken når vi padler på Norges 4. største innsjø. Varighet 6-7 timer.

Pris. 900 kr.
 
 
 
H Ø G F J E L L S P A D L I N G   P Å   B L Å S J Ø   2   DAGER
 
 
Opplev høgfjellet fra kajakken når vi padler 1000 meter over havet på Norges 4. største innsjø. Her får du muligheten for å se storslått natur. Vi kombinerer padling med fotturer i terrenget. Vi overnatter på hytte hvor der blir servert middag. Varighet 2 dager.

Pris. 2800 kr.
 
 
S U L D A L S V A T N E T
 
 Kom og opplev vestlandsnaturen på sitt beste med bratte fjell og frodig fauna. Vi padler gjennom Suldalsporten og besøker idylliske plasser med spennende kulturhistorie som kun er tilgjengelig via vannvegen. Vi ser etter Norges nasjonalblomst ”Bergfrue”, spiser lunsj og koker kaffe på bål. Varighet ca. 6 timer.

Pris 700 kr.
 

 
Ø K S T R A F J O R D E N
 
 
Flott sjøpadling i skjermet farvann. Spennende oppdagelsesferd mellom øyer og trange sund. Dette er en kortere tur som passer for familier med barn. Start fra Foreneset. Varighet ca.3 timer.

Pris 500 kr. Gratis for barn i følge med voksne.
 
 
H Y L S F J O R D E N   O G   L I N G V O N G
 
 Opplev fjord og fjell på samme tur. Padling på fjorden kombineres med fottur opp til fjellgarden Lingvong, 500 meter over havet. Her spiser vi lunsj og nyter den fantastiske utsikten. Vi starter fra Hylen. Varighet 6-8 timer.

Pris 800 kr.
 
 
K A N O P A D L I N G   I   L Å G E N 
 
 Opplev vestlandsnatur og kulturlandskap på sitt flotteste mens du padler nedover elven. Vi tilpasser turen til dine ønsker. Den kan enten være stille og rolig eller med litt mer fart og spenning. Varighet ca. 4 timer.

Pris 600 kr.
 
 
K A N O P A D L I N G   P Å  M O S V A T N E T
 
 
Vi padler på Mosvatnet, går i land på øyer og besøker en gammel støl i løpet av turen. Dette er en fin familietur. Varighet ca. 3 timer.

Pris 400 kr. Gratis for barn i følge med voksne.
 

 
U T S T Y R
 
 
Vi stiller med:
- Kajakk
- Åre
- Spruttrekk
- Vest
- Våtdrakt
- Padlejakke


Du må stille med:
- Ekstra klær til pausene
- Regnklær
- Lette sko for padling
- Mat og drikke
- Til 2 dagers-turen kreves litt mer utstyr. Dette får du nærmere beskjed om.
 
 
P Å M E L D I N G S I N F O
 
 
- Turene må bestilles senest kl.14 dagen før.
- Minimum 2. pers pr. tur
- Alle turer starter med oppmøte på Mo i Suldal (se kart).
- Har du andre ønsker enn de turene du finner i programmet, kan vi skreddersy alternativer.
 
 


           
 

M O   F E R I E H Y T T E R
 
Adresse:
Gullingvegen 22 2430 Sand  Telefon: +47 94 39 44 13
 
                   


 
S K R I V   E N   R A D   T I L   O S S   H E RF A C E B O O K

 

V Æ R


             
 
 
 
 

G O O G L E   M A P S

© LightWeb