O M   P A D L E A K A D E M I E T
 
 
 
Padle Akademiet er et firma som har etablert seg i Suldal i 2012. Firmaet blir drevet av Jens Marcussen, som er en av landets fremste kanopadlere med Videregående kurs fra NPF. Han har også Videregående kurs i havkajakk fra Norges Padleforbund (NPF) og er på fritiden en ivrig padler i elvekajakk. Videre har Jens også det internasjonale redningskurset ”Whitewater Rescue” i sin utdanning. Jens Marcussen jobber til daglig som høgskolelektor ved studiet Friluftsliv- natur og kulturveiledning ved Høgskolen i Telemark, med ansvar for utdanning og opplæring innen padling.
I Padle Akademiet setter vi sikkerheten i høgsetet og innehar høg pedagogisk og faglig kompetanse.


K U R S
 
Padleakademiet tilbyr kurs i henhold til Norges Padleforbund (NPF) sin våttkort standart i kano og havkajakk. Kursene er 16 timers kurs og kan holdes enten som helgekurs eller kveldskurs. De er for deg som ønsker å øke padleferdighetene dine, slik at du kan dra på tur på egen hånd. Mange bedrifter som leier ut kanoer og/eller kajakker stiller i dag krav om våttkort som en betingelse for å kunne leie utstyr.

 
T I L P A S S E N D E   O P P L E G G
 
Vi tilpasser og skreddersyr opplegg etter dine ønsker og behov. Kanskje din bedrift ønsker et opplegg hvor padling kan utgjøre en større eller mindre del av et seminar? Vi tilbyr også opplegg for institusjoner som for eksempel skoler, folkehøgskoler, universitet/ høgskoler, rehabiliteringsinstitusjoner osv. Vi kan også tilby overnatting og undervisningsrom. Vi har kompetanse og mulighet til å tilby en rekke andre friluftslivsaktiviteter, hvis det er ønskelig. Ta kontakt for nærmere informasjon og en uforpliktende prat.

 
G U I D E D E   T U R E R   I   S U L D A L
 
På disse turene får du oppleve natur og kultur i Suldal på en unik måte. Med kajakken kommer vi steder det ellers er vanskelig å komme til. Våre guider har mye kunnskap om den natur- og kultur historie som knytter seg til de områder vi besøker underveis. Du vil få en grunnleggende innføring i padleteknikk og sikkerhet, slik at du kan padle med overskudd og kan nyte omgivelsene. Du trenger ikke å ha padleerfaring fra før, men du må være i god fysisk form til de lengre turene.
Alle turer starter med oppmøte på Mo i Suldal (se kart).
Har du andre ønsker enn de turene du finner i programmet, kan vi skreddersy alternativer.

 
O V E R N A T T I N G

Hvis du ønsker overnatting i forbindelse med turer og kurs er det mulighet for det hos oss via Mo Feriehytter. Det finnes også en rekke andre overnattingsmuligheter i Suldal. For nærmere informasjon kontakt med Suldal turistkontor www. suldal-turistkontor.no
           
 

M O   F E R I E H Y T T E R
 
Adresse:
Gullingvegen 22 2430 Sand  Telefon: +47 94 39 44 13
 
                   


 
S K R I V   E N   R A D   T I L   O S S   H E RF A C E B O O K

 

V Æ R


             
 
 
 
 

G O O G L E   M A P S

© LightWeb